Onze eigen printstudio

Exclusieve Ba*Ba prints

Je kan unieke Ba*Ba prints op onze kledij laten zetten.
Volgende kledingstukken kunnen worden bedrukt met een illustratie:

Een bedrukking kost € 5,50 (€ 6,75 met naamopdruk) ongeacht de tekening.
Een gepersonaliseerd bedrukt kledingstuk kan je niet retourneren.

Kwaliteit en onderhoud

De prints zijn van digitale kwaliteit en worden via transfertdrukpers op de kleding geplaatst. De prints werden uitvoerig getest op kleurechtheid en kunnen aan 40° worden gewassen in de wasmachine. Ze mogen echter absoluut niet in de droogkast! De prints zijn niet droogkastbestendig, ze kunnen barsten.

Wat strijken betreft, enkel op de laagste temperatuur en kledingstuk binnestebuiten keren.

Werkwijze

Je kiest het kledingstuk waarop je de bedrukking wil hebben. Als je maat en kleur hebt gekozen kan je een print uitkiezen, je ziet dan een voorvertoning op scherm op het kledingstuk. De schaal op scherm kan lichtjes afwijken van het uiteindelijke model. De print wordt centraal op het kledingstuk gezet. Enkel de voorkant wordt bedrukt.

Naamopdruk

We maakten een aantal leuke tekeningen waarin je de naam van je kindje laten zetten. Leuk om cadeau te geven en nog leuker om zelf te hebben.

De artikelen met naamopdruk worden eenmaal per week verzonden.
De meebestelde artikelen zonder naamopdruk worden samen verzonden.

Collectie

Hieronder vindt u een overzicht van alle prints in onze huidige collectie. Alle illustraties zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen op geen enkele wijze gereproduceerd worden zonder toestemming van de auteur.

Voertuigen

Dieren

Figuren

Andere

Babybasics BVBA - BE 0543.997.774 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér